top of page
Пошук
Фото автораOlha Batchvarov

Перша модель в пляшці... 

Оновлено: 27 лют. 2020 р.


Вирішила спробувати - як воно будувати моделі в пляшках. Шхуна Colombia в масштабі М1:640. Оце дрібнота, проте ідеальний варіант щось майсимувати з трісок, поки чекаю свій основний станок в новій майстерні. Таку дрібну модель реально побудувати без циркулярки, маючи тільки скальпель і килимок для різки. Тільки якщо дійсно є дике бажання створити мініатюру, бо ця дрібнота доводить до сказу. Після такого масштабу більше ніколи не буду скаржитися, що весь час шукаю якісь дрібні деталі на підлозі коли будую в М1:48 бо тут легко можна впустити тріску і шукати цілий бушпріт пів дня, потім плюнути і вистругати новий)))

І не дай боже чхнеш - капець, знайти ті всі блохи у вигляді люків, рубки чи кабестан просто не реально, десь в іншому кінці кімнати за 3 м від столу. Навчилася навіть затримувати подих майже на хвилину)))

Про те як виготовлявся корпус та які враження від процесу, я вже готую фото-огляд і відео з подробицями на сайті. Як завжди всі новини ви одразу знайдете тут в блозі та на моєму каналі в YouTube.


Як думаєте, влізе в пляшку в решті решт чи ні?

Це питання мене мучить від початку роботи, чи це з кожним пляшкарем так?

496 переглядів2 коментарі

2 Comments


Olha Batchvarov
Olha Batchvarov
Dec 29, 2019

Your confidence in my abilities gives me self-confidence and that the model really fits into the bottle.

Like

Krum Bachvarov
Krum Bachvarov
Dec 29, 2019

Of course it will enter the bottle! Why not? Your projects tend to work out!


Like
bottom of page