top of page
Пошук
Фото автораOlha Batchvarov

Making ship nails and nailing the hull of French cutter Le CERF (1779-1780) in Scale 1:48

Виготовлення та встановлення цвяхів на моделі вітрильнка Французького кутера Le_CERF (1779-1780). Manufacturing nails with rounded cap of brass wire and nailing the hull...

Імітація гвоздювання на моделі - один з важливих етапів виготовлення корпусу вітрильника. Так як зробити їх маштабними, що надасть моделі об'єму і зробить її більш детально пропрацьованою - це справжній челендж. На моїй моделі я використала латунну проволоку діаметром 0.55 мм. Після обпалювання і витягування я отримала на виході цвяхи діаметром 0.50 мм. Їх я накатала скалпелем для отримання опуклої форми, тому маю тепер купу тупих лез але воно того варте! Всю технологію виготовлення і встановлення - я зняла на відео, щоб в повній мірі продемонструвати весь процес. Встановлювати такі м'які цвяхи треба дуже обережно бо їх дуже легко зігнути і тим самим пошкодити дерев'яну обшивку. Для цього був спеціально виготовлений "пристрій" по монтажу - це шматок оргскла з засверленими на різну глибину отворами. Як він працює я теж демонструю на відео. Для встановлення на модель під кожний цвях був просверлений отвір на 0.10мм менший ніж діаметр самих цвяхів. Не буду більше розводити зайву балаканину, а покажу що до чого і як робилося.

Якщо у вас залишилися питання пишіть мені в коментарях прямо під відео на моєму YouTube каналі і я вам з радістю відповім.

Підписуйтесь на канал щоб не пропустити перший випуск по виготовленню корпусу моделі Le CERF прем'єра якого скоро відбудеться де я покажу все з самого початку.

245 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page